Het jaarconcert van De Zaanse Parelvissers zal plaats vinden op 8 december 2018.

Evenals in 2017 is de lokatie "de Vermaning" in Wormerveer.

Toegangskaarten zijn vanaf nu te koop bij de koorleden of te bestellen op tel.no 06 20472962.

 

                                                  2013

 

                                                                             

                                                                                      2016

  

                                                                                                                              

                                                                                                                           2018

                                                                                           

                                                                                             

 

 

 

14 juli 2018. Mosselfeest in Culemborg, eetcafé Onder op de Haven

 

7 juli 2018. Zingen op het mooiste stukje van de Zaan. De Zaanse Parelvissers zijn hier uiteraard bij. Gezellig met de vrouwen op de boot van Leen en Paula Tijsterman.

 

 

  Noord Hollands Dagblad van 5 juli 2018

 

 

 

 

 

8 maart 2018. Optreden voor de Zonnebloem in De Rijp. Lekker gezellig.

 

18 november 2017. Jaarconcert De Zaanse Parelvissers in Wormerveer.

Altijd gezellig als die mannen optreden.

  

3 augustus 2017. Hollandse dag in Meppel. Passen wij prima bij met ons Hollandse repertoir.                                                                                                                                                           

Een druk weekend (?)

In het weekend van 14/15 juli 2018 mochten wij een tweetal optredens verzorgen: op de zaterdag waren wij present op het Mosselfeest bij Restaurant Op de Haven in Culemborg en de zondag-middag daarna vermaakten wij de aanwezigen in het Erasmushuis in Zaandam. In tegenstelling tot wat er gezongen wordt in de eerste refreinregel van wat zo’n beetje onze herkenningsmelodie is geworden (Ik wil nooit meer werken, ik ga nooit meer iets doen) begon het op deze manier toch wel heel erg verdacht veel op werken te lijken. Echter, gelet op het plezier dat ons publiek op beide dagen duidelijk ten toon spreidde, gekoppeld aan de vreugde die wij zelf aan de optredens beleefde, mag je stellen dat er geen leuker “werk” is dan zingen. In Culemborg werd het, mede dankzij de uitstekende verzorging van de uitbater van het prachtig gelegen en gezellige Restaurant Op de Haven, een spetterend gebeuren met een drietal optre-dens van het koor en twee muzikale en vocale intermezzo’s van Peter Batenburg. Tegen midder-nacht ging een ieder weer op weg naar huis om toch enigszins uitgeslapen weer te kunnen verschijnen in het Zaanse Erasmushuis. Toen de gezellige zaal daar was vol gestroomd kregen we met het geboden repertoire een werkelijk zeer enthousiaste zaal voor ons. Diverse keren werd de polonaise gelopen. De middag was eigenlijk te snel voorbij en de loftuitingen waren niet van de lucht. Zeer waarschijnlijk zijn we daar niet voor het laatst geweest.

Korenfestival Culemborg

Ter gelegenheid van 700 jaar Stadsrechten voor Culemborg waren “De Zaanse Parelvissers” uitgenodigd op het korenfestival. In de haven van Culemborg stond een enorme tent waar het festival werd gehouden. De tent was geen overbodige luxe want het weer werkte niet erg mee. Vanaf het begin van het festival was er al een grote belangstelling en in de loop van de middag was de tent nokkie vol. Ook bij dit optreden van “De Zaanse Parelvissers” onder muzikale leiding van Peter Batenburg werd er door de aanwezige volop gedanst en ook de polonaise ontbrak niet.

Een woord van dank aan het organisatie, Havenkoor De Deining, voor de prima verzorging en het mooie programma met zes deelnemende koren.

 

 

 
Jaarconcert 2017 in de Vermaning te Wormerveer.
Op 18 november 2017 hebben De Zaanse Parelvissers voor het eerst een Jaarconcert gegeven met medewerking van accordeonorkest Vivace uit Almere.
Na een welkomstwoord van de voorzitter en het voorstellen van de presentator van de avond, Ton Tonkes, hebben De Zaanse Parelvissers een optreden verzorgd tot de pauze. 
Na de pauze het optreden van accordeonorkest Vivace met populaire gezellige muziek. Uit de reactie van het publiek is gebleken dat dit optreden zeer gewaardeerd werd. Vivace bedankt.
Nadat het podium weer vrij was hebben De Zaanse Parelvissers het tweede deel van hun concert gepresenteerd. Gezellige nummers waarbij er polonaise werd gelopen en ook werd er op de verschillende nummers gedanst. We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is. Wie weet. Hou deze site in de gaten want De Zaanse Parelvissers bestaan 5 jaar in 2018.

 

U Kunt ons boeken!

Zin in een gezellige middag of avond voor een vriendelijke prijs?
Bel voor meer informatie en/of boekingen naar Peter Batenburg: 06 546 018 41
of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

feestje